8 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
200 Maissi jyvät (grammaa)
50 Tomaattimurska (g)
100 Maitorahka < 0,5% rasvaa (grammaa)
1 Punasipuli (kpl)
3 Valkosipuli (kynsi)
1 Kevytmaito 1,5% rasvaa (dl)
2 Rypsiöljy (rkl)
2 Kananmuna
4 Vehnäjauho (dl)
75 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g (g)
0,5 Paprika (kpl)
175 Voi (g)
5 Tacomauste (tl)
2 Jalapeno (kpl)
Valmistusohjeet:
1. Sekoita voi ja vehnäjauho ja vaivaa kunnes taikina on tasaista.
2. Voitele laakea uunivuoka ja painele taikina vuoan pohjalle.
3. Esipaista pohjaa 200 °C:ssa, noin 10-15 min kunnes pinta saa hieman kullankeltaista väriä. (Jätä vähän taikinaa koristeluun.)
4. Murenna tofu, pilko sipuli ja valkosipulit ja ruskista öljyssä pannulla. Lisää tacomauste.
5. Kaada esipaistetulle pohjalle tomaattimurska, maissit ja rahka, sekä levitä päälle tofuseos.
6. Vatkaa maito ja munat tasaiseksi seokseksi ja kaada seos tasaisesti piirakan päälle sekä koristele suikaloidulla paprikalla, jalapenoilla ja juustoraasteella.
7. Paista uunissa 200 °C:ssa noin 20-25 min.
233 g
CO2e / 100 g424 g
CO2e / annos
Facebook kommentit