4 henkilölle
400 Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne (g)
1 Juustokumina, jeera (tl)
1 Kurkuma (tl)
1 Valkosipuli (kynsi)
1.5 Rypsiöljy (rkl)
0.2 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (dl)
1 Sitruunamehu (rkl)
0.25 Chilijauhe (tl)
0.25 Suola (tl)
Valmistusohjeet:
Valuta ja huuhdo kikherneet. Hienonna valkosipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää mausteet ja tomaattipyree pannulle. Kuullota vielä pari minuuttia. Kaada seos kulhoon ja sekoita kikherneiden kanssa. Purista päälle sitruunamehua ja anna maustua puoli tuntia. Toimii salaatinlisukkeena tai sellaisenaan.
Resepti: Olivia-lehti
56 g
CO2e / 100 g66 g
CO2e / annos
Facebook kommentit