8 henkilölle
100 Soijarouhe, vaalea/tumma (g)
10 Kevytmaito 1,5% rasvaa (dl)
400 Makaroni tumma (grammaa)
2 Kananmuna
100 Keltasipuli (g)
30 Voi (g)
2 Valkosipuli (kynsi)
1 Kasvisliemikuutio
6 Suola (tl)
4 Mustapippuri (rkl)
2 Paprikajauhe (rkl)
200 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g, punaleima (g)
Valmistusohjeet:
Munamaitomaito:
Sekoita litra maitoa, 2 kanamunaa sekä suola ja mustapippuri. Sekoita kunnolla
Makaronit:
Keitä makaroonit kasvisliemikuutilla maustetussa vedessä isossa kattilassa. Kaada vedet pois.
Soijarouhe:
Keitä soijarouhe suolatussa vedessä n 10 minuuttia. Kaada loput vedet pois.
Sulata pannulla voi, ja kuullota sipuli. Lisää murskattu valkosipuli. Lisää soijarouhe, ja mausta suolalla, pippurilla sekä paprikajauheella. Kypsennä muutama minuutti kovalla teholla.
Valmistus:
Sekoita lopuksi makaroonit ja soijarouhe sekaisin vuokaan, ja lisää joukkoon 3/4 juustoraasteesta. Kaada munamaito sekaan, ja lisää pintaan loput juustoraasteet. Paista uunissa 200° 40 minuuttia.
257 g
CO2e / 100 g658 g
CO2e / annos
Facebook kommentit