8 henkilölle
Pohja:
3 dl manteleita
1.5 rkl pellavansiemeniä
2.5 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljy
Täyte:
1.5 avokadoa
1 appelsiini
0.5 rkl vaniljajauhetta
1.5 rkl hunajaa
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
Valmistusohjeet:
Jauha mantelit, pellavansiemenet, hunaja ja oliiviöljy monitoimikoneella tasaiseksi ja laita seos jääkaappiin.
Sekoita sauvasekoittimella avokado, appelsiinin kuori ja mehu sekä vanilia, hunaja ja kaakaojauhe.
Painele manteliseos irtopohjavuuan öljytylle ( halkaisija 20 cm) pohjalle ja levitä suklaa-appelsiinitäyte päälle. Anna jähmettyä pakastimessa ja nosta jääkaappiin vähän ennen tarjoilua.
259 g
CO2e / 100 g269 g
CO2e / annos
Facebook kommentit