2 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
6 Parsa (kpl)
0,25 Rusina (dl)
1 Appelsiini, kuorineen (kpl)
0,5 Chili, tuore (kpl)
1 Sormisuola (tl)
2 Oliiviöljy (rkl)
0,5 Soijakastike (rkl)
4 Mantelilastut (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Murenna tofu ja aseta se kulhoon. Jos tofusta irtoaa nestettä, valuta se pois. Purista appelsiinista mehu tofun päälle ja anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti.
2. Laita mantelilastut ja rusinat toiseen kulhoon ja liota niitä vedessä vähintään tunnin ajan.
3. Kiehauta kattilassa vettä ja lisää ripaus suolaa ja tilkka öljyä. Aseta tankoparsat veteen ja keitä noin 5-7 minuuttia, kuitenkin niin että niiden koostumus säilyy napakkana.
5. Valuta parsat, tofu ja manteli-rusinasekoitus. Asettele ainekset lautaselle, leikkaa chilistä pieniä palasia ja pirskottele vähän soijakastiketta salaatin päälle.
6. Tarjoile sellaisenaan esimerkiksi alkuruokana!
325 g
CO2e / 100 g946 g
CO2e / annos
Facebook kommentit