6 henkilölle
1 pkt / 270 g Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu
3 Perunaa
2 Porkkanaa
4 Punajuurta
1 Valkokaali / keräkaali
2 keltasipulia
10 Laakerinlehteä
1 dl smetanaa
0,5 tl Valkopippuria
tuoretta salviaa
2 tl kurkumaa
1 rkl persiljaa
2 tl sitruunapippuria
Valmistusohjeet:
1. Pilko sipulit ja keräkaali ja ruskista ne voissa.
2. Kuori perunat ja punajuuret ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.
3. Kiehauta vettä, lisää 2 tl suolaa ja keitä al denteksi.
4. Laita sekaan laakerinlehdet, sipuli-kaaliseos sekä suikaloidut porkkanat.
5. Lisää mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 min.
6. Kun keitto on valmista, annostele lautasille ja ripottele päälle murennettua tofua ja hieman smetanaa.
35 g
CO2e / 100 g145 g
CO2e / annos
Facebook kommentit