4 henkilölle
1 Sokeri (tl)
10 Hiiva (grammaa)
2.5 Luomukevytmaito 1,5 % (dl)
1 Sormisuola (tl)
1.5 Tattarisuurimo / -jauho (dl)
1.5 Vehnäjauho (dl)
0.75 Kermaviili vähälaktoosinen, 10-12% rasvaa (dl)
1 Kananmuna
3 Voi (rkl)
Valmistusohjeet:
Liota hiiva kädenkämpöiseen maitoon.
Lisää jauhot, sokeri, kermaviili, keltuainen ja suola. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna sen nousta vähintään puoli tuntia. Vatkaa sillä aikaa valkuainen kovaksi vaahdoksi. Sekoita se varovasti taikinaan. Paista blinit voissa lettu- tai blinipannussa.
162 g
CO2e / 100 g260 g
CO2e / annos
Facebook kommentit