250 gr tofua
puolikas palsternakka
(porkkanaa)
2 pientä tai 1 iso sipuli
rypsiöljyä
1-2 tl punaista currytahnaa
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl hunajaa (tiukan linjan vegaani korvannee muulla)
1 pieni purkki kookoskerma
soijakastiketta
puolikas puska tuoretta korianteria
Lisäksi
nuudeleita
-Laita nuudelit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
– Kuumenna pannulla öljyä. Lisää silputut sipulit sekä kuutioiksi pilkottu tofu ja hauduta niitä hetki.
– Lisää currytahna ja sekoita. Lisää pieniksi paloiteltu palsternakka (ja porkkanat) ja anna kypsyä minuutin ajan.
– Sekoita mukaan paloiteltu kesäkurpitsa, hunaja, kookoskerma ja soijakastike. Jätä hautumaan hetkeksi, kunnes ruoka on kuumentunut ja vihannekset ovat sopivan kypsiä, mutta eivät kuitenkaan lötköjä.
– Sekoita nuudelit joukkoon ja lisää tuoretta, silputtua korianteria. Tarkista maku ja mausta lisää tarvittaessa esimerkiksi chilillä tai soijakastikkeella.
– Korianteria voi silputa koristeeksi annoksen päälle. Tarjoa halutessasi vihersalaatin kera.
Facebook kommentit