8 henkilölle
1500 Porkkana (g)
1 Suola (tl)
2.5 Puuroriisi (dl)
5 Soijajuoma , soijamaito, vitaminoitu (dl)
0.5 Fariinisokeri (rkl)
0.5 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
0.5 Neilikka, jauhettu (tl)
0.5 Valkopippuri (tl)
2 Korppujauho (rkl)
4 Ruokaöljy (rkl)
Valmistusohjeet:
1) Kuori porkkanat ja paloittele ne kattilaan.
2) Keitä suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi. Anna veden juuri ja juuri peittää porkkananpalat.
3) Keitä puuroriisi.
4) Lisää porkkanasoseeseen kypsät riisit, soijamaito ja mausteet (muskottia, neilikkaa, valkopippuria).
5) Tarkista suolan määrä.
6) Jos massa on vetistä, kiinteytä korppujauholla.
7) Kaada seos kahteen 1½ litran vetoiseen öljyllä voideltuun uunivuokaan.
8) Ripottele pinnalle korppujauhoja.
Paista 175°:ssa 1 tunti.
Resepti: Vegaaniliitto, www.vegaaniliitto.fi
104 g
CO2e / 100 g298 g
CO2e / annos
Facebook kommentit