Olen tehnyt tofubolognesea jo vuosien ajan, mutta viimein löysin tavan tehdä siitä parempaa: tofu kannattaa paahtaa ensin uunissa ja lisätä sitten vasta tomaattikastikkeeseen. Lopputuloksena saa maukkaita ja rapeita tofumurusia. Kiitos tästä vinkistä kuuluu seuraamalleni vegaanibloggaajalle.
Ainekset:
Marinadi:
1 rkl soijakastiketta
2 rkl oliiviöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
0,5 tl valkosipulijauhetta
mustapippuria rouhittuna
1 pkt (280 g) maustamatonta tofua
Tomaattikastike:
1,5 tlk (n. 600 g) Mutti-tomaattikastiketta
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
1 tl murskattuja fenkolinsiemeniä
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Ohjeet:
Tofu:
Kastike:
lisännyt: Malena on 24.1.2018
Hei
Tässä ei lue paljonko valkosipulia tulee kastikkeeseen?