6 henkilölle
1.5 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
4 Rypsiöljy (rkl)
2 Soijakastike (rkl)
2 Balsamico, tumma (rkl)
1 Valkosipulijauhe (tl)
2 Tabasco (tl)
12 Vesi, vesijohtovesi (dl)
3 Peruna
1 Sipuli
200 Keittojuuressekoitus porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo (grammaa)
1 Apetit Kotimaiset Herneet (pussi 200 g)
1.5 Kasvisliemikuutio
6 Persilja (rkl
Valmistusohjeet:
1. Valmista marinadi (öljy, soijakastike, balsamico ja mausteet). Lisää tumma soijarouhe ja anna maustua vähintään tunnin ajan.
2. Kuutioi perunat ja laita kiehumaan. Lisää hienonnettu sipuli, keittojuurekset ja herneet.
3. Sekoita kasvisliemikuutiot ja soijarouhe mukaan. Kiehauta.
4. Hauduta 10 minuuttia ja lisää viimeisenä tuoretta silputtua persiljaa.
18 g
CO2e / 100 g64 g
CO2e / annos
Facebook kommentit