4 henkilölle
100 Rucola (g)
50 Babypinaatti (g)
100 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
100 Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (g)
1 Kuskus (dl)
20 Oliivi, kalamata
3 Oliiviöljy (rkl)
1 Punaviinietikka (rkl)
0,5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)
Valmistusohjeet:
1) Kypsennä 1 dl kokojyväkuskusia ohjeen mukaan (1:1 kiehuvaa vettä, hieman suolaa, öljyä, 8 min. haudutus, erottele jyvät toisistaan haarukalla). Anna jäähtyä. 2) Sekoita salaattiainekset (sekalaiset vihreät salaatit, puoliksi leikatut tomaatit, oliivit ja kuutioitu feta) keskenään. 3) Valmista salaattikastike. Sekoita öljy ja viinietikka suolan ja pippurin kanssa. Ravista. Voit halutessasi lisätä myös hieman kuivattua oreganoa. Resepti: Alex Nieminen
398 g
CO2e / 100 g583 g
CO2e / annos
Facebook kommentit