10 henkilölle
2 Kesäkurpitsa zucchini
2 Munakoiso
1 Paprika keltainen (kpl)
1 Paprika punainen (kpl)
1 Paprika vihreä (kpl)
10 Tomaatti (kpl)
4 Sipuli
6 Valkosipuli (kynsi)
2 Oliiviöljy (rkl)
1 Basilika, tuore (dl)
1 Lehtipersilja (dl)
½ Merisuola (rkl)
1 Mustapippuri (rkl)
1 Vehnäjauho (dl)
Valmistusohjeet:
1. Viipaloi ja itketä munakoiso.
2. Pilko munakoiso, sipulit, kesäkurpitsat, paprikat ja puolet tomaateista. Murskaa valkosipulikynnet. Pyöräytä munakoiso- ja kesäkurpitsapalat jauhoissa.
3. Kuori puolet tomaateista ja soseuta ne.
4. Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista ensin munakoisot ja kesäkurpitsat, lisää sitten sipulit, paprikat, tomaatit ja valkosipulimurska.
5. Lisää tomaattisose, suola, pippuri ja yrtit. Anna hautua miedolla lämmöllä.
6. Nauti sellaisenaan tai villiriisiseoksen kanssa.
129 g
CO2e / 100 g470 g
CO2e / annos
Facebook kommentit