10 henkilölle
225 Leivontamargariini 80% (grammaa)
2 Sokeri (dl)
3 Kananmuna
2,5 Vehnäjauho (dl)
2 Grahamjauho (dl)
2 Leivinjauhe (tl)
1 Vanilliinisokeri (tl)
1 Kevytmaito 1,5% rasvaa, vähälaktoosinen (dl)
4 Mustikka (dl)
Valmistusohjeet:
1) Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.
2) Lisää munat yksitellen ja vatkaten.
3) Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
4) Lisää maito ja mustikat taikinaan ja sekoita. Jäiset pakastemustikat eivät värjää taikinaa siniseksi.
5) Jaa taikina muffinivuokiin. Välineinä voi käyttää kahta lusikkaa.
6) Paista 200-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Koristele muffinssi halutessasi kermavaahdolla ja marsipaanikoristeella!
221 g
CO2e / 100 g254 g
CO2e / annos
Facebook kommentit