4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
2 Kauralese (dl)
3 Lime (kpl)
1 Mustapippuri (tl)
3 Rypsiöljy (rkl)
1 Sipuli
2 Varsiselleri (kpl)
2 Peruna
1 Paprika (kpl)
1 Porkkana
0,5 Sormisuola (tl)
0,5 Cashewpähkinä (dl)
1 Valkosipuli (kynsi)
1 Chili, tuore (kpl)
50 Purjosipuli (grammaa)
6 Fariinisokeri (rkl)
1 Piparjuuritahna, wasabi (rkl)
5 Viikuna balsamico (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Keitä balsamico ja sokeri varovasti siirapiksi.
2. Sekotia kulhossa kauraleseet ripaus mustapippuria ja limettien raastettu kuori.
4. Leikkaa tofu kuutioiksi ja leivitä kauraleseseoksella.
5. Pilko vihannekset ohuiksi lastuiksi.
6. Paista leivitetyt tofupalat rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi.
7. Nosta tofupalat pannulta ja lisää pannulle kasvikset. Paista ne nopeasti, mausta suolalla, pippurilla ja piparjuuritahnalla ja purista joukkoon hieman limen mehua.
8. Nosta kasvikset pannulta ja paahda rouhitut cashewpähkinät sekä pilkottu chili, valkosipuli ja purjo.
9. Asettele kasvikset lautaselle, nosta tofupalat päälle ja ripottele pinnalle chili-pähkinäseosta.
10. Lisää lautaselle kastikkeeksi balsamicosiirappia.
40 g
CO2e / 100 g140 g
CO2e / annos
Facebook kommentit