4 henkilölle
400 Grahamkeksi (g)
3 Karpalo (dl)
1 Toffeekastike (dl)
2 Kaurakerma (dl)
Toffeekastike:
2 dl kaurakermaa
1 dl täysruokosokeria tai fariinisokeria
2 rkl margariinia
Valmistusohjeet:
Murskaa keksit esim. muovipussin läpi kaulimella. Vaahdota kerma. Kokoa vuokaan ainekset kerroksittain: ensin keksimurska, sitten karpalot ja vaahtoutuva kaurakerma (2 dl) ja koristele lopuksi toffeekastikkeella.
Mittaa kattilaan kaurakerma (2 dl) ja sokeri. Kuumenna ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Keitä sekoittamatta kunnes seos on tummentunut ja paksuuntunut, noin 15–20 minuuttia. Sekoita margariini joukkoon ja jäähdytä kastike.
Resepti: Inna Somersalo, Kuva: Tero Heino. www.animalia.fi
88 g
CO2e / 100 g271 g
CO2e / annos
Facebook kommentit