4 henkilölle
4 Paprika (kpl)
150 Bulgur (g)
2 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
250 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (g)
1 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Oregano, kuivattu (rkl)
16 Valkosipuli (grammaa)
0,5 Kesäkurpitsa zucchini
1 Mineraalisuola (tl)
2 Paprikajauhe (tl)
0,5 Chili, tuore (kpl)
1 Hunaja (tl)
1 Mustapippuri (tl)
50 Parmesaanijuusto (g)
100 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g (g)
3 Oliiviöljy (rkl)
Valmistusohjeet:
Keitä bulgur ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli (2 kynttä) ja hienonna chili. Kuullota ne ja kuutioitu kesäkurpitsa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, vesi ja mausteet (myös hunaja). Lisää soijarouhe ja anna sen turvota miedolla lämmollä. Kun neste on imeytynyt rouheeseen, lisää parmesaanilastut ja keitetty bulgur sekä hienonnettu tuore oregano.
Halkaise paprikat pituussuunnassa ja aseta uunivuokaan. Täytä ne seoksella ja lisää päälle juustoraastetta maun mukaan. Paista uunissa noin 30 min 175 asteessa. Koristele tuoreella oreganolla ja tarjoa vihreän salaatin kera.
226 g
CO2e / 100 g834 g
CO2e / annos
Facebook kommentit