3 henkilölle
500 Kampela (g)
15 Basilika, tuore (grammaa)
15 Timjami (grammaa)
5 Oliiviöljy (rkl)
15 Tilli, tuore (grammaa)
3 Sitruunamehu (rkl)
0.25 Merisuola (rkl)
0.5 Valkopippuri (tl)
3 henkilölle
500 Kampela (g)
15 Basilika, tuore (grammaa)
15 Timjami (grammaa)
5 Oliiviöljy (rkl)
15 Tilli, tuore (grammaa)
3 Sitruunamehu (rkl)
0.25 Merisuola (rkl)
0.5 Valkopippuri (tl)
Valmistusohjeet:
Silppua yrtit ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Hiero seos kampelafileisiin ja laita vuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista n. 30 minuuttia 200 asteessa. Tarjoile perunamuusin kanssa.
175 g
CO2e / 100 g386 g
CO2e / annos
Facebook kommentit