4 henkilölle
1 Sipuli
2 Valkosipuli (kynsi)
0,5 Chilijauhe (tl)
1 Rasvaseos 30 % oivariini balansia (rkl)
400 Tomaattimurska (g)
1 Sokeri (rkl)
1 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl)
125 Sulatejuusto rasvaa 9-12g, vähärasvainen (grammaa)
250 Katkarapu (g)
1 Persilja (rkl)
100 Pasta (g)
Valmistusohjeet:
Hienonna sipulit. Kypsennä sipulit ja chilijauhe rasvassa, älä ruskista. Lisää tomaattimurska, sokeri, kerma ja kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna. Viimeistele persiljalla. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai nuudeleiden kanssa. (bongattu: http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/02/chili-katkarapupasta.html)
504 g
CO2e / 100 g1352 g
CO2e / annos
Facebook kommentit