2 henkilölle
1 Munakoiso
1 Sitruunamehu (dl)
2 Seesamtahna, tahini (rkl)
5 Persilja (rkl)
0,5 Sormisuola (tl)
Valmistusohjeet:
Grillaa tai paahda munakoiso uunissa ylikypsäksi, n. 35 minuuttia, siten että kuori on täysin tummunut. Anna jäähtyä. Kaavi munakoison liha kuoresta ja purista mahdollinen neste pois. Muussaa munakoiso tasaiseksi haarukalla. Lisää reilut ruokalusikalliset tahinia ja n. 1 tl suolaa. Lisää puoli desiä hienonnettua lehtipersiljaa. Lisää aluksi puolet sitruunan mehusta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa joko suolaa tai sitruunamehua. Tarjoa grillattujen tai paahdettujen pitaleipien kanssa. Moutabal on hyvää myös (yllättäen) ruisleivän päällä!
Resepti: Alex Nieminen
31 g
CO2e / 100 g83 g
CO2e / annos
Facebook kommentit