5 henkilölle
5 Tofujogurtti, soijajogurtti (dl)
400 Parsakaali brokkoli (grammaa)
250 Pinaatti (grammaa)
100 Kevätsipuli (g)
3 Valkosipuli (kynsi)
1 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
2 Mustapippuri (tl)
1 Vesi, vesijohtovesi (dl)
Valmistusohjeet:
1. Höyrytä parsakaali.
2. Soseuta parsakaali ja pinaatti.
2. Pilko sipuli, murskaa valkosipulinkynnet.
3. Sekoita parsakaali-pinaattisoseeseen sipuli, valkosipulimurska, suola, pippuri ja jogurtti.
4. Sekoita sauvasekoittimella kunnes keitto on tasaista. Notkista tarvittaessa vedellä.
68 g
CO2e / 100 g189 g
CO2e / annos
Facebook kommentit