4 henkilölle
4 Papu ruskea/valkoinen (dl)
1 Punasipuli (kpl)
2 Valkosipuli (kynsi)
3 Oliiviöljy (rkl)
3 Tomaatti (kpl)
1 Juustokumina, jeera (tl)
1 Lehtipersilja (dl)
1 Mustapippuri (tl)
1 Valkoviini kuiva (dl)
Valmistusohjeet:
1. Huuhdo ja valuta pavut. Tähän ruokaan käyvät periaatteessa mitkä tahansa pavut, mutta suosittelen käyttämään mustapapuja.
2. Kuori ja silppua puna- ja valkosipuli. Kuullota muutama minuutti kattilassa tai korkeareunaisella pannulla öljyssä.
3. Kuutioi tomaatit. Lisää tomaatit ja mausteet pataan, mutta jätä osa persiljasta koristeluun. Kypsennä kunnes tomaatit ovat pehmenneet.
4. Lisää pavut ja valkoviini. Hauduta kunnes liika neste on haihtunut ja tomaatit soseutuneet.
5. Tarjoile esim. riisin tai couscousin kanssa.
172 g
CO2e / 100 g407 g
CO2e / annos
Facebook kommentit