Raaka-aineet:
500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
4 porkkanaa
puolikas kesäkurpitsa
1 sipuli
2 pientä tomaattia
2,5 dl ruokakermaa
o,5 pkt koskenlaskija-sulatejuustoa
1,5 dl juustoraastetta
suolaa ja pippuria / kasvislientä
Ohjeet:
* Keitä kukka- ja parsakaali, paloiteltu kesäkurpitsa sekä porkkanat kattilassa n. 10–15 min.
* Siivilöi keitetyt kasvikset ja kaada voideltuun vuokaan.
* Pilko sipuli ja paloittele tomaatin minkä jälkeen nekin voi kaataa vuokaan
* Lämmitä kerma lähes kiehuvaksi ja lisää joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina.
* Mausta suolalla ja pippurilla ( joko musta tai valkopippuri, vaikka molemmat)
*Raasta juusto ja ripottele päälle.
Paista uunissa 200 c uunin keskitasolla n. 40 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
lisännyt: Mepo on 21.8.2013
1 TUNTI EI 1 MINUUTTI ANTEEKSI EPÄHUOMIO