10 henkilölle
2.4 Rypsiöljy kylmäpuristettu (dl)
6 Sokeri (dl)
3 Kananmuna
7 Vehnäjauho (dl)
2.5 Leivinjauhe (tl)
2 Kaneli (tl)
1 Suola (tl)
1 Ruokasooda (tl)
1 Inkivääri, jauhettu (tl)
0.5 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
0.5 Kesäkurpitsa
Valmistusohjeet:
Sekoita sokeri ja öljy. Lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita jauhot eri kulhossa. Yhdistä ainekset ja lisää raastettu kesäkurpitsa. Jaa taikina n. 24 muffinssivuokaan ja paista uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia tai kunnes muffinsit ovat kohonneet ja hiukan ruskistuneet päältä.
Anna muffinssien jäähtyä ja valmista kuorrute:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 rkl sitruunamehua
Sekoita kaikki ainekset. Pursota pursottimella jäähtyneiden muffinsien päälle. Koristele ripauksella kanelia.
106 g
CO2e / 100 g159 g
CO2e / annos
Facebook kommentit