10 henkilölle
2 Kaurajauho (dl)
1.5 Kaurahiutale (dl)
0.5 Kauralese (dl)
0.75 Raakaruokosokeri (dl)
2.5 Hunaja (rkl)
125 Margariini 80 % (g)
0.33 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
100 Suklaa tumma (grammaa)
0.75 Kaneli (tl)
1 Leivinjauhe (tl)
1 Vaniljasokeri (tl)
Valmistusohjeet:
1. Laita uuni läpenemään 200C – asteeseen.
2.Sekoita kuivat ainekset keskenään.
3. Lisää kuivien aineiden joukkoon rouhittu suklaa.
4. Lisää hyvin sekoitetut pehmeä margariini ja tofu aineiden joukkoon.
5. Lisää tarvittaessa soijamaitoa tai rypsiöljyä, jos taikina vaikuttaa kuivalta.
6. Nostele pellille lusikalla sopivan kokoisia nokareita ja jätä niiden väliin reilusti tilaa.
7. Paista uunin keskitasossa n.5-13 min piparien koosta riippuen.
8. Nosta valmiit, hiukan jäähtyneet piparit ritilälle jäähtymään.
Vinkki! Käytä hunajan tilalla siirappia tuomaan tummempaa makua tai korvaa suklaa vaikkapa pähkinöillä! Piparit ovat parhaimmillaan parin päivän tekeytymisen jälkeen.
Herkullisia herkkuhetkiä :)!!
155 g
CO2e / 100 g101 g
CO2e / annos
Facebook kommentit