3 henkilölle
1 Soijakerma (dl)
1 Sipuli
3 Valkosipuli (kynsi)
0.5 Korppujauho (dl)
1 Soijakastike (rkl)
1 Kasvisliemikuutio
1 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
2 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Vehnäjauho (dl)
0.5 Rypsiöljy (dl)
0.5 Mustapippuri (tl)
0.5 Paprikajauhe (tl)
0.5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
Valmistusohjeet:
1. Liota kasvisliemikuutio kuumaan veteen ja lisää soijakastike
2. Kaada mausteliemi soijarouheen päälle, sekoita ja anna soijarouheen turvota
3. Turvota korppujauhoja kermassa muutama minuutti ja lisää ne keitettyyn soijarouheeseen
4. Pilko ja kuullota sipuli sekä valkosipuli öljyssä noin viisi minuuttia ja lisää seokseen, valkosipulia oman maun mukaan
5. Lisää vehnäjauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Laita mausteita oman maun mukaan, grillausmauste sopii hyvin myös.
6. Muotoile ja paista pihvejä noin viisi minuuttia molemmin puolin
58 g
CO2e / 100 g110 g
CO2e / annos
Facebook kommentit