4 henkilölle
100 g kvinoaa
3 punajuurta
1 kasvisliemikuutio
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g fetajuustoa
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl siirappia
2 rkl rypsiöljyä
4 dl vettä
Valmistusohjeet:
Kuutio sipuli ja silppua valkosipuli pieneksi. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kuutioi punajuuri pieniksi paloiksi ja lisää pannulle. Paista hetki.
Sekoita 2 dl kvinoanjyviä kasvisten joukkoon pannulla. Lisää kasvisliemikuutio ja vettä desi kerrallaan. Kun vesi on imeytynyt, lisää uusi desi kunnes n. 10 min päästä kaikki vesi on lisätty ja imeytynyt. Hauduta matalalla lämmöllä, kunnes punajuuret ovat pehmenneet.
Mausta pippurilla, yrttisuolalla, basilikalla ja siirapilla. Lisää lopuksi joukkoon feta pieneksi murustettuna ja tarjoile.
347 g
CO2e / 100 g940 g
CO2e / annos
Facebook kommentit